Designassistent

Vi har travlt og søger endnu en kollega på vores womanswear linje SOFIE SCHNOOR.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi engagerede i at skabe et kreativt, inklusivt og ambitiøst arbejdsteam med masser af gå-på-mod. Stemningen hos os er altid god, vi er passionerede og positive mennesker der, trods travlhed i hverdagen, altid leverer kvalitet til vores kunder og har overskud til hinanden.

Lyder det som et team, du gerne vil være en del af? Som designassistent hos os skal du kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og kender til arbejdsopgaverne i en designafdeling. Du skal have et drive for design, trends og er opdateret på markedet.

Du bliver en del af et kreativt team, hvor du assisterer og bliver en del af teamet på SOFIE SCHNOOR. Du kommer til at arbejde tæt med Sofie Schnoor og assisterer i alle opgaver omkring womenswear udarbejdelsen.

 

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Tegne & udarbejde arbejdstegninger
  • Assistere og rentegne prints
  • Moodboards
  • Deltage i udarbejdelsen af kollektioner
  • Oprettelse af styles i systemet og holde overblik
  • Assisterende opgaver til teamet

Din profil

Det er vigtigt for os at du brænder for mode og kan identificere dig med vores stil & DNA. Du er passioneret omkring dit arbejde, samtidig med at du forstår at arbejde struktureret i en kreativ hverdag. Du skal kunne lide at tingene går stærkt, men du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du er opdateret med de nyeste trends og kan lide at være med til at skabe stærke kollektioner

Vi forventer yderligere, at du brænder for at skabe styles markedet efterspørger og få det struktureret. Du er åben og nysgerrig, du tager udfordringer med et smil, og du sætter en ære i at få ting til at ske.

Du er uddannet fra en af designskolerne, og har forståelse for både tøj, samt noget erfaring med prints. Du er fortrolig med Illustrator og Photoshop. Du arbejder struktureret og har god ordenssans samt overblik, du kan godt lide at have orden i tingene og du har flair for koordinering. For den rette person, og indstilling, er der gode udviklingsmuligheder i firmaet.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi et team, vi bakker hinanden op, og vi tør tage chancer. Som designassistent hos os vil du få ansvar, og vi stoler på, at du kan løfte opgaven.

Kan du se dig selv i dette job?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tiltrædelse: hurtigst muligt eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send din ansøgning allerede nu, da vi starter med samtaler løbende.

Mail din ansøgning til Christian Schnoor på job@sofieschnoor.com og gerne med lidt kreativt. 

Ved spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at ringe til Sabine på 70209398

 

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer og forhandler vores to brands SOFIE SCHNOOR & PETIT BY SOFIE SCHNOOR i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien samt 3 egne conceptstores i Danmark. Vi er en kreativ virksomhed med en uformel tone og positiv energi. Vores dygtige team holder til i Gentofte, og vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen!