SALES & SUPPORT ASSISTANT

Til vores kundeservice afdeling søger vi en dygtig Sales & Support Assistant, med lyst og vilje til at servicere vores kunder på bedste vis.

Du vil indgå i et spændende og travlt salgsteam, hvor vægten er lagt på god kundeservice og kundeloyalitet. Dine opgaver og ansvarsområder vil primært være håndtering, servicering og pleje af vores kunder, sælgere og agenter.

Dette indebærer ordrebehandling, salgs support og daglige løsninger af kunde henvendelser fra vore danske og udenlandske kunder.

Du vil også komme til at supportere med opgaver til vores e.com

Hos SOFIE SCHNOOR er vi engagerede i at skabe et kreativt, inklusivt og ambitiøst arbejdsteam med masser af gå-på-mod. Stemningen hos os er altid god, vi er passionerede og positive mennesker der, trods travlhed i hverdagen, altid leverer kvalitet, går efter de bedste kreative ideer og har overskud til hinanden.

Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi forventer at du har erfaring fra en lignende stilling og kender til arbejdsopgaverne i en kundeservice, Du skal have et stort drive for salg & service, samt kunne identificere dig med vores univers. Du er en serviceminded sælger & kan lide at give den bedste service til vores kunder. Du er en smilende person i telefonen, og du forstår at sætte kunden i fokus og vejlede efter kundens behov.

Du brænder ligeledes for den administrative del af en kundeservice, og kan håndtere mange bolde i luften i hverdagen. Du tager udfordringerne med et smil, og sætter en ære i at give den bedste service til alle vores kunder

Kan du se dig selv i dette job?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vil du være med til den fortsatte succes, vores brands oplever i disse år, så send os hurtigt din ansøgning…

Send din ansøgning allerede nu, da vi starter med samtaler løbende.

 

Send din ansøgning til Christian Schnoor på job@sofieschnoor.com mrk. Support Assistant

Ansøgningsfrist senest d. 15.03 2024 - Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale!

 

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer, samt forhandler vores brand SOFIE SCHNOOR (Women, Young, Kids) i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien, samt 3 egne conceptstores i Danmark. Vi er en kreativ virksomhed, med en uformel tone, med masser af gå på mod og god stemning. Vi holder til i Gentofte og er et team af dygtige og passionerede kollegaer, der glædet sig til at byde en ny kollega velkommen!

SOFIE SCHNOOR A/S, Grusbakken 11, 2820 Gentofte, 70209398 www.sofieschnoor.com