SALES & SUPPORT TRAINEE – 2 årig

Vi har travlt og søger derfor en engageret og dygtig kollega til vores salgssupport team!

Vi søger en engageret Sales & Support Trainee, som har lyst til at uddanne sig i modebranchen. Du bliver en del af vores dygtige salg og kundeservice team, med tilknytning til vores hovedkontor i Gentofte. Vi søger en person som brænder for salg & kan lide at give den bedste service til vores kunder i ind og udland. Vi søger en fleksibel person som er åben for forskelligartede opgaver og er indstillet på at ingen dage er ens!

Hos SOFIE SCHNOOR er vi engagerede i at skabe et kreativt, inklusivt og ambitiøst arbejdsteam med masser af gå-på-mod. Stemningen hos os er altid god, vi er passionerede og positive mennesker der, trods travlhed i hverdagen, altid leverer kvalitet, går efter de bedste kreative ideer og har overskud til hinanden.

Du vil indgå i et spændende og udfordrende team, hvor vægten er lagt på god kundeservice og kundeloyalitet. Området dækker bredt og du vil derfor komme rundt om mange forskellige opgaver dagligt. Du vil få at gøre med kundehenvendelser, salg, rådgivning, salgskampagner, messeforberedelse mm. Samtidig vil du få et solidt kendskab til den administrative del af en salgsafdeling.

 

Kan du se dig selv i dette job?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Vil du være med til den fortsatte succes, vores brands oplever i disse år, så send os hurtigt din ansøgning…

Send din ansøgning allerede nu, da vi starter med samtaler løbende.

 

Send din ansøgning til Christian Schnoor på job@sofieschnoor.com mrk. Salgssupport Trainee

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at henvende dig til Line på 70 20 93 98.

Ansøgningsfrist senest d. 15.03 2024 - Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale!

 

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer, samt forhandler vores brand SOFIE SCHNOOR (Women, Young, Kids) i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien, samt 3 egne conceptstores i Danmark. Vi er en kreativ virksomhed, med en uformel tone, med masser af gå på mod og god stemning. Vi holder til i Gentofte og er et team af dygtige og passionerede kollegaer, der glædet sig til at byde en ny kollega velkommen!

SOFIE SCHNOOR A/S, Grusbakken 11, 2820 Gentofte, 70209398 www.sofieschnoor.com