STORE MANAGER - FREDERIKSBERG

Vi søger en dedikeret & engageret Store Manager til den daglige drift af vores butik på Gammel Kongevej

Vi forventer at du er meget selvstændig og har en veludviklet evne til at planlægge og strukturere dit arbejde. Jobbet giver dig masser af muligheder for at du kan udvikle dig fagligt og personligt, men kræver samtidig også, at du har et stort personligt drive og har erfaring med at skabe resultater gennem dine nøgletal. Du er en dygtig leder, der kan skabe motivation og holdånd, så du sammen med dine medarbejdere når butikkens mål.

Som Butikschef kommer du til at spille en central rolle i at sikre den fortsatte udvikling hos os. Du får et stort ansvar for driften af din egen butik i samarbejde med hovedkontoret i Gentofte. Du vil få indflydelse på indkøb, visual merchandising, bemanding, salgstræning og personale udvikling. Som Butikschef bliver du ansvarlig for, at skabe en god atmosfære både for vores kunder og personale & du sætter en ære i god kundeservice & give den bedste rådgivning.

Vi forventer at du har erfaring fra lignende stilling i detailbranchen, samt lederegenskaber der gør at du kan tilrettelægge den daglige drift samt lede og motivere et salgsteam. Vil du være med til den fortsatte succes, vores brands oplever i disse år, så send os hurtigt din ansøgning…

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send din ansøgning til Christian Schnoor på job@sofieschnoor.com mrk. Store manager

Ansøgningsfrist senest d. 10.03 2024 - Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale!

 

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer, samt forhandler vores brand SOFIE SCHNOOR (Women, Young, Kids) i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien, samt 3 egne conceptstores i Danmark.

SOFIE SCHNOOR A/S, Grusbakken 11, 2820 Gentofte, 70209398 www.sofieschnoor.com